HTML

Médiatár - DEENK

A Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár Médiatárának blogja elsősorban zene és film témában Honlap: http://media.lib.unideb.hu/ Email: mediatar@lib.unideb.hu

Friss topikok

LISZT útja

mediatar 2011.01.26. 19:07

...egy baj van csak, hogy Debrecen nem hagyott olyan mély nyomot Liszt Ferenc életében, hogy felkerült volna úti célként erre a honlapra...ennek ellenére jó szívvel ajánljuk a szerkesztők üzenetének részletével:

"Kedves Látogatónk!


Fedezze fel Lisztet! Liszt Útja oldalain szeretnénk a lehető legtöbb Liszt Ferenchez kapcsolódó információt eljuttatni Önhöz!  Amire nem talál rá nálunk, azt megtalálja együttműködő partnereink kapcsolódó lapjain. S ha már mindenre rálelt a virtuális világban, fedezze fel személyesen a valóságban is mindazt a szépséget, amit Liszt is láthatott: válasszon az utazási irodák "Lisztre hangolt" ajánlataiból, vagy kövesse egyénileg az általunk javasolt útvonalakat: vegye igénybe a bennük szereplő szálláshelyeket, kóstolja meg Liszt egykori kedvencét valahol Európában - Magyarországon egy hangulatos kis étteremben, egy szép zongorakoncert után ízlelje meg Liszt borát Szekszárd vagy Kőszeg pincéiben, látogassa meg a budapesti Liszt Ferenc tér pezsgő, fiatalokkal és élettel teli helyeit egy szép nyári estén - felejthetetlen élmények!

Ami biztos: csak olyan helyeket ajánlunk,
amelyeket magunk is "megkóstoltunk"!
S ha bejárta Liszt Útját, értékes nyereményekkel lehet gazdagabb!

Hangolódjon Ön is Lisztre -- Induljon most el, Liszt Útja várja..."

http://www.liszt-utja.hu

 

Címkék: útja liszt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatar.blog.hu/api/trackback/id/tr382616255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása