HTML

Médiatár - DEENK

A Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár Médiatárának blogja elsősorban zene és film témában Honlap: http://media.lib.unideb.hu/ Email: mediatar@lib.unideb.hu

Friss topikok

makrohang a Romkertben

mediatar 2012.07.25. 15:59

makrohang-plakat-600.jpg

makrohang - 2012.07.25. 20h - Romkert - Debrecen / a Nagytemplom mögött/

A makrohang egy produkció, több mint egy koncert. Egész estés komplett, megkomponált előadást mutatunk be, melynek részei:

Zene: Megírt jazz témákat (csak saját dalok, basszus, dob, gitár) fűzünk össze zajokból építkező improvizációkkal. Rengeteg “hangszert” vonunk be a játékba (többek közt: rádió, könyvlapok, vizes edények, különböző ütőhangszerek,kalimba, logdrum, furulya, szintetizátor, akusztikus gitár). Ezek az improvizált “zajolós” részek is átgondoltan történnek meg, a műsor egészéhez igazodva. Amennyiben a közönség olyan beállítottságú, szívesen invitáljuk játékra őket (alkalmi karmesterkedés, közös éneklés, hozhatnak valamilyen különleges tárgyat amivel aztán mi zajt keltünk, stb)

A zenéhez irodalom társul, költő barátainkat kértünk meg, hogy olvassanak fel verseikből, amihez mi zenészek is csatlakozunk saját szövegeinkkel, a koncertbe ágyazva, mialatt mi halkan ‘ad hoc’ jelleggel a helyszínen “megzenésítjük” azokat.

A koncerthez kiállítás kapcsolódik: Képzőművészeket is bevonunk a produkcióba, amerre csak megyünk, mint egy állandóan változó vándorkiállítást, visszük magunkkal az alkotásokat (képek, szobrok).
Tánc: A műsor bizonyos részeiben kortárstánc-előadás teszi kifejezőbbé a zenei és irodalmi anyagot.

Úgy tűnik tehát, hogy a MAKROHANG estje egy összművészeti koncert lesz, mindenkit szeretettel várunk.

http://www.facebook.com/events/263393187106664/

Címkék: romkert köre jazzbarátok Debrecen makrohang

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatar.blog.hu/api/trackback/id/tr454677470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása