HTML

Médiatár - DEENK

A Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár Médiatárának blogja elsősorban zene és film témában Honlap: http://media.lib.unideb.hu/ Email: mediatar@lib.unideb.hu

Friss topikok

Dead Can Dance Budapesten!!!

mediatar 2012.10.17. 10:46

...nem igazán szoktam pesti programokat ajánlani, de egyik kedvenc zenekaromról van szó...

DCD-Bp.jpg

16 év után újra Budapesten a Dead Can Dance. 2012. október 17-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet Lisa Gerrard és Brendan Perry együttese.

Dead-Can-Dance-circa-2012.jpg
A Dead Can Dance 1981-ben Ausztráliában alakult, de sikereit már Nagy-Britanniába költözve és a 4AD kiadóhoz szerződve aratta. A Dead Can Dance zenéje felhangzott a Gladiátor valamint a világok arca: Baraka című filmekben is. A zenekar 1998-ban feloszlott, és azóta csak egy turné erejéig tért vissza 2005-ben.

DCD-Anastasis.jpg

Tavalyi újjáalakulásuk után augusztus 13-án jelent meg legújabb, Anastasis címet viselő nagylemezük, amellyel a legendás zenekar több, mint 15 év csendjét töri meg. Az őszi turnén már az új lemez anyaga is hallható lesz, így az albumot beharangozó Amnesia című dal is.

...és személyes kedvenceim közül...

 

***

a zenekar honlapja:

http://www.deadcandance.com/main/

Címkék: Budapest Dead Dance Can

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatar.blog.hu/api/trackback/id/tr34853778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása