HTML

Médiatár - DEENK

A Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár Médiatárának blogja elsősorban zene és film témában Honlap: http://media.lib.unideb.hu/ Email: mediatar@lib.unideb.hu

Friss topikok

Vigyázat!!! - Jazz lasszóval fogják az érdeklődőket Debrecenben is!!!

mediatar 2013.11.07. 10:04

jazz-lasszo-Debrecen-2013.jpg

A Rocksuli a Magyar Jazz Szövetség tagjait látja vendégül november 7-én, csütörtökön a debreceni Ifjúsági Ház nagytermében.

A Jazz Lasszó alkalmával a debreceni Rocksuliba látogat a Magyar Jazz Szövetség elnöke, Bágyi Balázs és Márkus Tibor dzsesszzenész, aki pályája céljául tűzte ki a dzsesszkultúra minél szélesebb körű terjesztését. A Magyar Jazz Szövetséget 1990-ben alapították. A dzsesszzenével, -zenészekkel foglalkozó országos szervezet tagjai hivatásos és amatőr muzsikusok, szakemberek. Tevékenységét nemcsak tagjai, hanem az egész magyar dzsesszművészet érdekében folytatja.

Az ingyenes szakmai előadáson közreműködnek debreceni zenészek, valamint a Rocksuli tanárai. A délutáni workshopot koncert, majd közös örömzenélés követi. A rendezvény ingyenes.

Részletes program:
17.00–19.00 szakmai workshop
20.00–22.00 koncert, majd jam session


Helyszín: Rocksuli, 4025 Debrecen, Simonffy utca 21.

Címkék: jazz ház Magyar Debrecen Ifjúsági Tibor Rocksuli lasszó Szövetség Márkus

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatar.blog.hu/api/trackback/id/tr685619097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása