HTML

Médiatár - DEENK

A Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár Médiatárának blogja elsősorban zene és film témában Honlap: http://media.lib.unideb.hu/ Email: mediatar@lib.unideb.hu

Friss topikok

Jazz a Sikk-ben!

mediatar 2014.02.18. 12:28

Jazzbarátok Köre Debrecen bemutatja:

febr28jazz-SIKK.jpg

Trio Minor (HU) és Laurent Maur (FR) jazz koncertje

2014. 02. 28., péntek
 
 
Kapunyitás: 19:00

 
Belépő: 900 Ft. (diákoknak 600 Ft.)

 
Helyszín: SIKK KLUB - Debrecen, Domb u. 1.
 
 
Trio Minor:
 
A zenekar vezetője Rieger Attila gitáros, a repertoár az ő szerzeményeiből, sztenderdekből, és talán kevésbé ismert "mainstream" számokból áll. Bőgőzik Horváth Balázs, Varga Bendegúz pedig dobol.
 
A Trio Minor megnyerte a Magyar Jazz Szövetség 2008-as Jazz Combo Versenyén a legjobb zenekar díját, Attila 'Minor's Fall' című számával, illusztris mezőnyben, neves zsűri döntése alapján (Oláh Kálmán, Szabó Dani, László Attila, Juhász Gábor) jazzszovetseg.hu/pg_beszamolok.htm
 
A trió 2010-ben Thomas Bercy zongorista meghívására Bordeaux-ban és környékén turnézott. Egy nagyobb zenekar magját alkották, amelynek a mostani turnéjuk során őket kísérő Laurent Maur is tagja volt, mint szólista.
 
 
Laurent Maur nagyszerű jazz harmónikás, aki ritka hangszerének igazi mestere. 
 

Címkék: jazz Debrecen Klub Jazzbarátok Köre Laurent Trio Sikk Minor Maur

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatar.blog.hu/api/trackback/id/tr195820754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása