HTML

Médiatár - DEENK

A Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár Médiatárának blogja elsősorban zene és film témában Honlap: http://media.lib.unideb.hu/ Email: mediatar@lib.unideb.hu

Friss topikok

Mediawave & Nava

mediatar 2011.06.09. 13:05

ISMÉT MEDIAWAVE SZOMBATHELYEN
21. Mediawave Nemzetközi Film és Zenei Fesztivált
2011. június 2-11.

Idén június 2. és 11. között rendezik meg Szombathelyen a Mediawave Nemzetközi Film és Zenei Fesztivált
A NAVA egyik legszínesebb különgyűjteményében 140 korábbi
Mediawave fesztiválsikert lehet a NAVA-pontok hálózatán megtekinteni.


 A_filmfesztivál érdekes filmcsemegéi mellett a rendezvény kísérőprogramjaira is érdemes odafigyelni.  2 napos konferencia helyszíne lesz a szombathelyi Weöres Sándor Színház, ahol a következő témákban kívánnak a szervezők a meghívottakkal elbeszélgetni:
Digitalizáció, archiválás, digitális tartalmak létrehozása, támogatási lehetőségekről tart előadást június 10-én, 17 órától Lovas Lajos (NEFMI digitalizációs főosztályvezető) és Annelies Termeer (EYEFILM, Amsterdam digitalizációs fejlesztések koordinátora). A beszélgetést Monory Mész András, a magyar kultfilm és tényfeltáró dokumentfilm-készítő (
Meteo, Bebukottak) vezeti.

Másnap, június 11-én szó lesz a Zöld Fesztiválokról, amelyeken a környezetvédelem, környezettudatosság a legfőbb hívó szavak. Meghívott vendégek Laki György, a Magyar Éghajlatvédelmi Szövetség alelnöke és Nadja Piplits, a grazi Diagonale Filmfestival szervezője.

Ezt követően szerencsére a női vonallal is foglalkoznak a konferencián, hiszen a TEREMTŐ NŐ kérdéskörét is igyekeznek megvizsgálni. A beszélgetés érdekessége lesz, hogy szociológus, fesztiválszervező, festőművész és díszlettervező NŐK mesélnek arról, milyen is az alkotó nő a filmszakmában.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatar.blog.hu/api/trackback/id/tr992970332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása