HTML

Médiatár - DEENK

A Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár Médiatárának blogja elsősorban zene és film témában Honlap: http://media.lib.unideb.hu/ Email: mediatar@lib.unideb.hu

Friss topikok

Országos Könyvtári Napok 2011

mediatar 2011.10.04. 17:28

http://svr3.kjmk.hu/osszefogas/default.aspx

2011-ben október 3-9. között kerül sor az Országos Könyvtári Napok eseményeire az Informatikai és Könyvtári Szövetség szervezésében, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.

Ezeken a szép őszi napokon olyan rendezvények lesznek, amelyek felhívják a figyelmet arra, milyen alapvető szerepe van a könyvtáraknak a tanulási folyamatokban. A program résztvevőit naponta más-más témakörhöz kapcsolódó kiállítások, beszélgetések, előadások, könyvbemutatók, olvasáshoz kötődő játékok, zenei érdekességek várják. Sor kerül majd a helyi értékek bemutatására éppúgy, mint a települések hagyományainak felidézésére, tanulási technikák megismerésére, a tanulás örömének felfedezésére. Lesz számos pályázat és vetélkedő, játékos foglalkozás, internetes tudáspróba. Válogassanak a bőséges programkínálatból, hozzák magukkal családtagjaikat, ismerőseiket is, fedezzék fel együtt, mit tesznek a könyvtárak a tanulásért!

Kiemelt esemény lesz idén is a Könyves Vasárnap október 9-én, amikor a könyvtárak rendkívüli nyitva tartással, rendhagyó programokkal, sokféle meglepetéssel fogadnak minden korosztályt.

Folytatódnak az elmúlt években elkezdett, s azóta igen kedveltté vált baba-, kölyök-, tini- és nagyiprogramok is.

Bízzunk abban, hogy ezen az őszön is sokaknak sikerül felfedezni, milyen változatos lehetőséget kínálnak a könyvtárak a tanulásra, a tájékozódásra, a szabadidő tartalmas eltöltésére, a hátrányos helyzetben élők támogatására.

Örülnénk, ha sokan hallgatnának hívogatásunkra, s a rendezvénysorozat után még hosszú ideig eszünkbe jutna az idei szlogen: Beszéljünk egymással, tanuljunk egymástól!

Minden érdeklődőnek, tartalmas napokat, hangulatos időtöltést kívánunk!

2011. szeptember 12.


dr. Fodor Péter Ramháb Mária
Informatikai és Könyvtári Szövetség
elnöke
Országos Programbizottság
elnöke

Címkék: egyetem debrecen napok országos debreceni könyvtári deenk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatar.blog.hu/api/trackback/id/tr113278217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása