HTML

Médiatár - DEENK

A Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár Médiatárának blogja elsősorban zene és film témában Honlap: http://media.lib.unideb.hu/ Email: mediatar@lib.unideb.hu

Friss topikok

Jeszenszky István - Gyógyító Varázshangok - Zeneszertartás a Romkertben

mediatar 2011.12.06. 12:59

 

Jeszenszky István: Gyógyító Varázshangok

 

Dec. 6. (kedd) 20:30

Gyógyító Varázshangok Zeneszertartás a Romkertben.

„A Gyógyító hangok a végtelen kozmikus csendben születnek, betöltve a gyönyörűen fénylő világ minden egyes részét. Tedd önmagadat alázatossá, hogy megérinthessen az Isteni szeretet harmóniája. Légy te a teremtő csend, mely békét és örömet hoz a szomjúhozóknak. Szülessen meg benned a vágy az ébredésre, hogy a szem tisztán lásson, hogy a fül tisztán halljon, hogy a szó igaz legyen, s a szíved virága nyíljon ki és találjon rá a szeretetre.”

A gyógyító hang egy mély, meditációs állapotban születik meg. Csak ülj csendben a természetben, Engedd, hogy a szívedbe hatoljon az ősi, kozmikus harmónia. Lélegezz lassan, és hallgasd a fák, a növények és a madarak énekét. Lélegezz együtt a tavasszal, légy te a kibomló virág, lélegezz együtt a nyárral, a teljesség varázsával. Lélegezz együtt az ősszel, az elmúlással, és lélegezz együtt a tél csendes mozdulatlanságával.

A Gyógyító zene hallgatása harmóniát teremt az emberben, helyreállítja a test és lélek megbomlott egyensúlyát, egyenletessé teszi a szívverést és a légzést. A tibeti hangtálak rezgései tisztítanak, egyensúlyt teremtenek, feltöltenek életerővel, és erős öngyógyítást indítanak el a szervezetben.

Hangszerei az indiai sarod, a tampoura, tibeti éneklő edények, kínai vízi varázstál, imaharangok, csörgők és dobok.

Támogató hozzájárulás: 2000 Ft

http://www.romkertdebrecen.hu/

 

Jeszenszky István honlapja:

http://www.miracles.hu/

Címkék: romkert istván gyógyító jeszenszky varázshangok zeneszertartás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatar.blog.hu/api/trackback/id/tr393442582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása