HTML

Médiatár - DEENK

A Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár Médiatárának blogja elsősorban zene és film témában Honlap: http://media.lib.unideb.hu/ Email: mediatar@lib.unideb.hu

Friss topikok

Váczi Eszter Quartet a Romkertben!!!

mediatar 2011.12.19. 14:12

Dec. 19. (Hétfő) 20 óra

Váczi Eszter Quartet koncert a Romkertben

A Váczi Eszter Quartet 2009-ben megjelent Vissza hozzád című első albuma alig 1 év leforgása alatt aranylemez lett. 2011 januárjában pedig elérte a platina fokozatot. Az egy kivételével kizárólag saját szerzeményeket tartalmazó korong sikere túlszárnyalt minden előzetes várakozást. A lemez sikere valószínűleg annak is köszönhető, hogy a mai zenei piacon elsőként jelentkeztek magyar nyelvű jazz dalokkal, ami eddig nem volt jellemző erre a műfajra.

2010 őszén kezdték el második lemezük anyagát rögzíteni, amihez egy igazi külföldi sztárt hívtak segítségül. De rendhagyó módon nem muzsikust, hanem hangmérnököt szerződtettek az új albumhoz. Az eddig elkészült négy szám felvételén az a Helik Hadar segédkezett, aki Herbie Hancock River – The Joni Letters című lemezéért Grammy díjat vehetett át, és azóta is a jazzlegenda első számú technikai segítsége.
Bővebb információ:

A szervezésért felelős: Váczi Eszter Quartet

Belépő: 1200 Ft

 

http://www.romkertdebrecen.hu/

Címkék: koncert eszter romkert váczi quartet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatar.blog.hu/api/trackback/id/tr173475597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása