HTML

Médiatár - DEENK

A Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár Médiatárának blogja elsősorban zene és film témában Honlap: http://media.lib.unideb.hu/ Email: mediatar@lib.unideb.hu

Friss topikok

Campus fesztivál Debrecen 2012

mediatar 2012.07.26. 10:28

Campus-2012.jpg

A fesztivál helyszíne Debrecen egyik legkedveltebb övezetében fekszik a város északi részén. Népszerű környék a fürdőzők, a szórakozni vágyók és a friss levegőre áhítozók körében.

A Nagyerdei Stadion régebben számos sportesemény, koncert és salakmotorverseny helyszíne volt, ma pedig a Virágkarneválok központi színtere. Megesett, hogy 25-30.000 ember szurkolt itt a DVSC-nek vagy a magyar labdarúgó válogatottnak. 2012 júliusában a Campus Fesztivál központi eseményei zajlanak itt.

A stadion mellett helyezkedik el a híres debreceni Víztorony, amely általában elzárt terület még a debreceniek előtt is, a fesztivál ideje alatt viszont programok zajlanak majd itt is. Felső gyűrűjéről lenézve láthatjuk a messze elterülő város határait, illetve a fesztivál és környékének létesítményeit.

A stadion északi kapujától 100 méterre található régi nagyerdei kemping évtizedekig szolgálta a sátras, lakókocsis nyaralást kedvelőket. Idén nyáron a fesztiválozók foglalhatják el az árnyas területet. A sátrazást nem kedvelő fesztivál-látogatók hihetetlenül kedvező körülményeket tapasztalhatnak majd; a rendezvény területétől néhány száz méterre, gyalogosan is csupán pár percre több ezernyi színvonalas kollégiumi férőhely, illetve szállodai szoba is található.

Sok fesztiválon gondot jelent, hogy az ébredéstől a délutáni és esti programokig mivel töltsük az időt. Ez Debrecenben nem lehet probléma. A Fesztivál Kempingtől 5 percre található a Nagyerdei Strandfürdő, illetve a fedett Aquaticum Élményfürdő. De 10 perc alatt villamossal könnyen megközelíthető Debrecen belvárosa, a Déri Múzeum, a MODEM, a Nagytemplom és Debrecen főtere is.

Aki a környéken szeretne további programokat, annak feltétlenül ajánljuk a Nagyeredei Kultúrpark (Állatkert és Vidámpark) által kínált lehetőségeket, valamint Csónakázó-tó élményeit. Debrecen városa egyébként a Campus Fesztiválon a rendezvény programjai mellett is különleges élményt kínál.

Címkék: fesztivál 2012 Debrecen Campus

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatar.blog.hu/api/trackback/id/tr34678841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása