HTML

Médiatár - DEENK

A Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár Médiatárának blogja elsősorban zene és film témában Honlap: http://media.lib.unideb.hu/ Email: mediatar@lib.unideb.hu

Friss topikok

Tátrai Tibor és barátai a Sikk-ben!!!

mediatar 2014.04.24. 10:05

 

Tatrai Tibor es baratai Sikk.jpg

Fantasztikus koncertre számíthatnak az igényes rockzene rajongói!

Tátrai Tibor, Jankai Béla és a Smith Rock Family közös koncertje

2014. 04. 25., péntek

Kapunyitás: 20:00

Belépő: 1950 Ft. (diákigazolvánnyal 1200 Ft.)

Helyszín: SIKK KLUB  /Debrecen, Domb u. 1., a volt Ruhagyárépületében/

"Tátrai Tibor (Budapest, 1952. április 5.) Liszt Ferenc-díjas magyar gitáros, zeneszerző, a Latin duó és Tátrai Trend együttes gitárosa." Zenekarok, melyekben megfordult: Kárpátia, Tűzkerék, Juventus, Syrius, Mini, Olympia, Generál, Új skorpió, Hobo Blues Band, Magyar Atom, Tátrai-Török Tandem, Tátrai Band, Boom Boom, Latin Duó.

"Jankai Béla (1962. április 21.) magyar előadóművész, zeneszerző. Az 1980-as évek sikeres zenekarában, a Prognózisban tűnt fel mint billentyűs és zeneszerző. A zenekar feloszlása után több mint 100 hanglemez készítésében vett részt mint hangszeres, zeneszerző, vagy mint hangmérnök. Jelenleg a Dinamit, Triász, és a B-project zenekarokban játszik."

"A Smith Rock Family frontembere Kovács "Kóku" Zoltán gitáros-énekes aki már a 70-es évek végén virtuóz gitár játékával elnyerte a közönség és a szakma elismerését különböző tévészerepléseken és rockfesztiválokon. A 80-as évek első felében a Budapesti Rock Színház zenekarában gitározott az Apostol és a Generál tagjaival. Emellett rock, jazzrock, blues formációkban játszott. A fiai ebbe a világba csöppentek bele, 2002-től együtt zenélnek Smith Rock Family néven. Saját szerzeményeik mellett olyan előadóktól játszanak dalokat, mint a Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Deep Purple, Cream, Gary Moore és a Toto. Műsorukat az igényes rock kedvelőinek ajánlják."

  • Kovács "Kóku" Zoltán - gitár-ének
  • Kovács Tamás - dobok, ének
  • Kovács "Zozo" Zoltán - basszusgitár, ének
     

Jegyek elővételben kaphatók a Kölcsey Központ és a Tourinform jegypénztáraiban.

 http://www.sikkklub.hu/2014_04_25

https://www.facebook.com/events/549329258519531/?fref=ts

 

 

Címkék: barátok gitár rock Debrecen Tibor Tátrai Sikk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatar.blog.hu/api/trackback/id/tr516081034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása